Work it Girl !

Hello, jag har sytt mej en ny klänning!! :) Riktigt nöjd blev jag oxo!! Tog ca tre dagar ;) Ganska nice är allt jag har att säga !! :D





//MOnkeyAnna

What's up world?

HEllo, har inte uppdaterat på ett tag men har bara inte blivit av helt enkelt.. :P Ja si mycke har hänt sen sist ! :O Jag har varit på trästocks torsdag till lördag och haft riktigt skoj!! Jag har badadt i havet och bilvit lämnad här i ske-å medans mina vänner åkt i väg på äventyr på Sveriges gröna marker ;) Mina kusiner från Stockholm har åkt till Frankrike, såg bilder från vars dom är och fick ångest för jag vill ju mer än nåt annat vara i Spanien just nu som jag egentligen skulle vara. Men de finns vell ett syfte med att jag är hemma ;) Verkar dock som om att de blir att fara till London i November !!! :D Hoppas!! JAg ska då fara och se Manchester United spela på old trafford!!! MY DREAM WILL COME TRU!!! :D Nu ska jag sluta babbla/skribbla och klättra upp på vinden iställlet där mamma har kläder jag ska få! Wish me luck ;)

 



DAgens outfit hette de va? ;)

                                                        //Monkeyanna


Underbar helg :D

Det har varit en underbar helg, det har bara varit jag och mamma hemma för dom andra var och fiskade. Vi fick oss en mor-dotter helg och de var riktigt trevligt :) Vi åt en hel del dock ;) Fredagkväll hade vi myskväll med film och chips, till middag den dagen åt vi u-båtar (bagetter med fyllning). Lördagen så for vi och cyklade till mormor och morfar på a-torpet, där fick vi plättar och vi hade tagit med oss glass, jordgubbar och melon. så där satt vi och åt som tokar och gott vare :) När vi kom hem lagade vi mat (igen) vi gjorde bagettmackor med grekisksallad på och sen till efterrätt oåt vi en frukt sallad med melon, jordgubbar, smultron och persika :)
Lördag kväll åt hade vi filmkväll igen och såg Mamma mia :D Söndag kom Erik och Isabelle så vi åt kyckling och ris och sen till efterrätt en rulltårta med jordgubbar, grädde och vit chocklad :D MUMS!! 





Im out, Ciao ;)

//MonkeyAnna


Mys-helg med Mamma :D



Pojkarna och Agnes ska och fiska i Lappo så jag och mamma ska ha en lugn helg för oss själva som alla andra sommrar då dom far. Ska bli kul att ha mamma för sig själv, vem vet detta kanske är sista året innan jag flyttar :(

 

                                                          //MonkeyAnna


Onsdag :D




En awesome sommar kväll med dessa i hamn :D


                                                       //MonkeyAnna




It taste like victory!!!

                               

                                               FIRAR VINSTEN!!! SPANIEN ÄGER !!!


                                                   //Monkeyanna

Spanien VM-Vinnare !!!



Andrés Iniesta celebrates his game-winning goal in extra time.


         

Spanien vann!!! OLE OLE OLE OLE!!!!!!!! :D Iniesta gjorde målet och jag älskar honom för de !! Satt och var så nervös att jag nästan svimmade !! Men så passade Torres till Iniesta och så kom målet !!! :D

                                                                      


                                                            I LOVE SPAIN!!! :D
                                                               
                                                             //MonkeyAnna                

Statsfesten Lördag!! :D



Bild: Från fredagen men de blev inte så många bilder på lördagen ;)

Vi hoppade som galningar till The ark först sen vart de att roa sig med annat ;) och sen vare Etype och de var de bästa på länge asså!!! :D :D Vi hoppade som jag vet inte vad!! Skrek som tokar då vi sjöng med och när vi stod där nästan längst fram på sidan så klev han av scenen och sprang ut i publiken mot oss!! Och där stod jag redo för en Etype kram!! Haha gillar han inte egentligen men ändå ganska coolt!! :D :D Längtar redan till nästa år!!  
             JAg vill tacka hästen Andersson som är bäst!! :D

                                                      //MonkeyAnna 

Lördag och Statsfest!!

                             

Vi hade riktigt skoj igår, vart inge öl-tält dock men ska nog kanske gå in ikväll bara för att jag kan ;) *haha*
Lite bilder från igår bjuds på och ba så ni vet så rockade jag och tlusan loss längst fram då Europe spelade!!! :D Headbangade men de var farligt för andra, mitt hår är ju som ganska långt så att :P

                            
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             

                                                (Bilderna är tagna av Therese)

                                                            //MonkeyAnna

Torsdag :)



VAr och badade i bodan med flickorna :D Jätte varmt i vattnet :D synd att man ska ha så ont i svanskotan :(
Fredag och lördag finns jag på statsfesten :)

Solen värmer!

                           

Idag har det varit varmt igen! Dagen började dock med regn så jag trodde att de skulle bli en dag av tv eller så men nej nej solen och värmen kom fort och jag gick ut och solade :) Kissen solade inte men han la sig under solstolen och sov :) Lite bilder på han :) 

                            

                                                   //MonkeyAnna

Vackra bergsbyn !!

                               

Gick ut igår kväll och fotade lite för himlen var så vacker då solen gick ner! KOlla in mitt vackra Bergsbyn!!


                               
                              


                                                          //MonkeyAnna


Söndag 4 juli :)

Stockholms folket åker söder ut igen :( Ja, Helena, Claes, Axel, Alice och Lars for tillbaka till stockholm :( Jag kommer att sakna dom dära och domtog ju med min nya lillasyster Alice !! :( Inte okej :P Men vi ses nog snart igen :) Lite bilder i minne ;)





                                              //MOnkeyAnna


Lördag 3 Juli



Farbror Lars-Göran, Britt-Marie, Robie och Fiona kom och hälsade på för att fira att farbror Lars-Göran fyllde 50 år :D Vi hade en riktigt skoj dag med mat och lek :) Efter maten så kom stug-gästerna hem (Min moster och hennes familj) Vi lekte då fler lekar med alla små kusinerna och spelade sen kubb :) Jag tittade mest på men var med på kubb i alla fall ;)  


 

                               //MOnkeyAnna


Fredag 2 Juli

Jag vaknade men otrolig smärta i min rygg och svanskota men knarkade och de vart LITE bättre. Låg i sängen hela dagen tills de var dax för middag för då skulle hela galna släkten (Närmaste släkten) äta hamburgare :) Jag satt och åt och sen gick jag in och la mej igen :( Hade ont!! Hoppas mommo mår bättre snart oxo! :) //MonkeyAnna

Torsdag kväll

Jag  hade lekt och chillat hela dagen och sen på efter middan skulle vi fara och grilla med några ur kyrkan och när vi ätit så skulle vi spela brännboll och de ver ett stort misstag! Jag sprang allt vad jag kunde från en kon till den andra och det var blött i gräset och just som jag hann fram till konen så halkar jag till och landar hårt på rygg och svanskota och de svartnar för ögonen jag kan inte andas och de gör så fruktansvärt ont att jag nästan dog!!
Vi for hem och jag kunde knapp sitta i bilen när jag kom hem tog jag massa värktabletter och la mej i sägen vilket var smärtsamt! :O Fy skjutton!!


                                                 //MonkeyAnna

Onsdag 30 Juni :)



Sjobbas födelsedag så vi skulle fira honom, de  vart galet och kul som vanligt :D Vi for först till Kurjan där vi skulle grilla men då kom det en gubbe och sa att klockan tio var det stängt där så vi fick fara vidare, vi for till ett annat grillställe men där vare så mycke mygg at vi for till kallholmen. Då vi kom dit regnade det lite men slutade ganska fort. När vi var där så åt vi bullar och eldade efter ett tag sen vart vi tjejor galna och slog på musik och dansade som galningar, man kunde ha trott att vi var fulla :P !! Plötsligt började det blixtra och åska och sen kom det spöregn! Elina och Micke for hem och vi stod ute i regnet ett tag men sen vart vi så rädda av blixtarna som typ slog ner i huvudet på oss! Jag, Minna och Tlu sprang hem till Miio och bytte om till torra kläder och sen kom Matte och hämtade mej och tlu och dom skjusade hem mej och jag la mej å sov :P  

 

                                                               // MonkeyAnna


Uppdatera!!

JAg har inte uppdaterat så mycket på sistonde så nu får ni lite uppdatering :)

RSS 2.0