You live and you die....

                        
                    
Bild: Tini när han va riktigt liten!

Nationelltprov i engelska idag.... Fast de vart typ bra men jag skrev för många ord så de blir vell IG !! Vi få se.. När jag komme hem så hade dom börjat gräva upp tomten våran för att göra cykel vägen... måttligt pepp på de... men men nu ska vi vara glaA och tänka på att jag kanske ska till Spanien i Sommar, he blir riktigt kul om de blir av :D :D :D 
                                                                  
                                                              // MonkeyAnna


Trötter men Glader ;)

Natten var en av dom jobbigaste jag varit med om! Jag kunde först inte somna för de retade så mycket i halsen, när jag väl hade somnat så vart de vell en halv timmes somn och sen hostade i två timmar, en halvtimmes sömn, hosta, osv! Så jag har vell sovit kanske fyra fem timmar inatt...
Innan jag for till skolan så fick jag veta av mamma att mormor var på sjukhuset pga hjärtat... inte bra, dom skulle typ stanna och sen starta om hjärtat så jag vart jätte orolig...
For ialla fall till skolan och hade matte med min störda klass, efter de vare gympa och HLR(Hjärt och lungräddning)Kul om man tänker på mormor... Men de var skoj, helt stört och jätte jobbit! Asså man måste vara stark för att kunna rädda nån !!
Efter vi gjort de så var de andra delen av klassens tur så vi gick och spelade pricken eller vad dom andra nu kallade de :P Vi gjorde de ett tag men jag åkte ut först:( Efter de vare basket match, Svarta mot Vita så Moises vart själv :P Men Vi ändra så att Fredrik var svart oxo ;)
Vi Tjejor vann (Säg vi) !! :D

När jag kom hem la jag mej och sov, efter att ha sovit en stund kom systra in och sa att momor mådde bra och att dom hade fått komma hem så då kunde man andas ut :)



Nu ska jag sova snart tro jag, ÄR DÖDS TRÖTT!!

Jag vill passa på att gratta Ingela som tog körkortet idag!! GRATTIS !! :D Nu blir hon min körslav!

See yaa would not want to be yaa, you ugly thing! [hihi]

//MOnkeyAnna


Awesome Day ! :)

Idag Söndagen den 25 april 2010, så har jag varit med mina bästa vänner :)
Dagen har varit en av dom bästa i mitt liv tror jag :)
De började med att Tlusan och matte kom och hämtade mej sen for vi till miio, där satt hon och Elina å sola:)
Vi bestämde oss för att gå och grilla korv, de gick ju lyckat! Vi hade ingen torr ved me oss och inge papper, inge tändvätska INGET! Men duktig som tlusan är så hade hon med sig handväskan och i den fanns de en tändare och hårspray ;) Så ja vi improviserade och fick lite eld men inget att grilla på direkt, så vi gick till Miio igen och Stekte korven i ställe ;) Efter vi ätit satt vi och pratade, skrattade och hade skoj som vi alltid har ! :D



Vi gick sen till Alba och köpte kulglass! MUMMA :D :D
Vi satte oss i en trapp och åt glassen i den vackra solen, men himlans vad alla glodde!! Var enda en som körde/cyklade och gick glodde som om dom aldrid sett folk förr! ;)



När vi ätit våra glassar så gick vi och satte oss på ramparna och chillade i solen, då kom Ante och Matte och snackade med oss lite :)[Kul att se dom igen, var ju som ett tag sen!] Sen for tlsnusarn hem och så va vi bara tre ;) När vi gick tillbaka till miio så stack miio oss med en pinne... AJ! Hemma hos miio såg vi Glee, Elina for hem; jag for sen hem och så var de roliga slut :(



Eller när jag kom hem fick jag massa mat och såg tv så att helt tråkigt vare ju inte men JAG VILLE TILLBAKA!!

Dom där flickorna är de bästa som finns efter godis ;) haaha

NU ska jag sova och drömma om hur kul vi hade :D

PÖSSS PÅ ER ALLA, (LOOSEERS) !! ;)
 


 //MOnkeyAnna


Jorden är Platt!

Ganska uppenbart asså!!

Torsdag den 22/4 2010 och ned räkningen börjar inför min födelsedag !!
Jag fyller år den 24 maj förstår ni :) KOm just på att de är exakt en månad kvar till champions league Finalen i Madrid (Santiago bernabeu)!

Usch endå vad jag må dåligt! Jag har jätte ont i halsen, täpp i näsan och mitthuvud känns jätte tungt och som om att de ska spricka! Vi få se om de blir nån skola imorron, må jag som jag gör nu så blire nog inget men vi få hoppas på de bästa !! :)

Ikväll har jag pluggat som igår fast de var jobbigare idag eftersom jag mådde så himla bajsigt!

Min Dag: Steg upp halv nio gjorde mej klar och for till skolan vi tio, hade skapande då vi sjöng sjörövar-fabbe och planerade vidare. Efter de vare lunch och sen de hemska spanskaprovet.... de gick vell så där, jag hoppas de gick bra men de är svårt att veta.. :P Efter de satt vi och gjorde ingenting, misshandlade varann och sen vare matte time och de var ju måttligt kul... satt och gjorde några tal i alla fall sen slutade vi och jag åkte buss hem, satt och snackade med Ida i bussen vilket var kul eftersom vi inte snackar så mycket :)

NU ska jag vell sova och hoppa att jag blir kurerad av en god natts sömn men de känns inte lovande... siiter här och nyser samtidigt som näsan rinner och jag är täpp... Men jag ber en bön och hoppas på de bästa :)

Jag har bilder på vad jag hade på mig idag men jag hittar inte sladden så jag få lägga in dom imorron ;)


 
(Andra bilder, på den galna Anna that We all know and love !)

Sov gott my fallow friends :D


//MOnkeyAnna


21 de Abril, hablo espanol! :)

Tengo Un gato !!

(De ska vara ensån där grej över N:et på espanol men what ever !!)

Idag onsdag så hare både hänt mycket och lite, beror ur vilken synvinkel man kollar i ;)
Känner mej ovanligt sprallig för att vara onsdag kväll och jag sitter och pluggar spanska och filosofi som en tok! Måste vara den underbara musiken, jag lyssnar på Spice girls förstår ni! :D
Lyssnar på "Wannabe" och jag måste säga att sången kan misstolkas ! :O
Klura på den, du Glade ! ;)
OM ni undrar varför jag lyssnar på Spice girls så äre så att jag var inspererad av konserten som var på skolan idag, i hållen av 3:orna. Dom riktiga Spice Girls kom dit !! De var awsome!! Haha och roligt vare fast den rödhåriga "programledaren" var bara pinsam, hennes skämt funkade inte !! MEn de var skit skoj, fast de var ju ett problem och de är att jag kan inte stå/sitta still då de spelas musik så jag stod och dansade lite, och asså jag har de mest perfekta håret för att vara hårdrockare !! Ska typ bli de bara för håret ! ;)


(Dålig bild, I know :( )

Aja vad hände mer... jo vi åt lunch och de var vell kul, jag och matilda tjaffsade som vanligt och bina åt långsamt ;) Efter lunchen så vare DAG-time!! :D Dagens höjdpunkt asså ! Eller? Kluris den oxo?
Vi Satt ialla fall där och "lyssnade" medans Dag pratade på om alla ideer om miljön och huuur man jagade djur och massa. Medans vi lyssnade som aktiva elever så satt jag och Binstier och skrev ner alla fotbollsspelare vi kunde och ja, som vanligt är Apis bäst !! :D

Efter Dag stunden så slutade vi och jag for till mormor medans jag väntade på bussen, men när jag kom dit vare ingen där men jag hade ju en nyckel somtur var ! Satt och såg tv i 40 min sen på trebussa hem :)

Hemma så såg jag tv med systra mig, Tyra Banks show, där talade de om typ att vara blandras och massa sånt rasistiskt som bara USA tjafsar om hela tiden ! Vi andra har kommit förbi hudfärg!

Ja sen har kvällen varit pluggig... Har sugigt och jag vet inte om de direkt vart mycket filosofi gjort men jag tror och hoppas att jag kan spanskan som jag har prov i i morron!! :O :O :O :O
Wish me good luck ! :)

JO just ja jag glömde nästan att säga att jag och Bina ska skriva en låt på Italienska och de kluriga med de är att ingen av oss kan Italienska. Eller jag kan ju säga Prosscuttio !! :D vilket betyder Luft torkad skinka ;)
Det är mitt ord och jag tar här med pantent på Proscuttio ( om de är så de stavas) ! ;)

DAGENS PINSAMHET! :
Dagens pinsamhet var nog då jag skulle skoja med Fredrik och Bina och säga att Bill Clinton var på tjugan och då råkade jag säga George Clinton... Lite retad man blidde... Men de kan jag bjuda på, jag har ju trots allt inte alla ...nånting hemma, vad heter de.. Alla fiskar? ne de är alla hästar hemma va? Aa vi kör på Alla hästar hemma ;)
Haha ni kanske fattar vad jag menar efter de där :P



NU ska jag sova tro jag, vill ju vara utvilad så att jag äger på provet imorron !! :D

//MOnkeyAnna


Solen skiner och Apis är glaAA !! :)

GOD DAG ALLA MÄNNISKOR !! 

Idag har det varit en riktigt fin och bra dag, den började med sovmorron, kom till stan vid halv tio och skulle möta Bina, Fredrik och Natta vid HM innan vi skulle gå till Nordanå för att se på 3:ornas PeterPan teater.
Den var skit bra !! Asså dom var riktigt bra dom som va med !! :)
Efter teatern så gick vi tillbaka till skolan och FY vad varmt de var, eller de var ju skönt men oj vad konstigt de var att gå ute i t-shirt när de är en massa snö överallt! :P



När vi kom till skolan åt vi och bråkade på sen vare spanska och efter spanskan så hade vi skapande.
På Skapande så satt vi och planerade inför våran "lekdag" som vi ska ha med ett gäng 8 åringar, de ska bli riktigt kul om allt går som planerat :)



Pappa hämtade mej på skolan, vi hämtade sen mamma och for hem, åt sen vare data stund och sen gjorde jag mej klar för att vara barnvakt. Så kvällen har tillbringast med systern och tre Tysk-svenska barn :)
HAde riktigt kul faktiskt, vi ritade med kritor ute på asfalten, asså de är skit kul!! :)

NU sitter jag här mätt efter att ha ätit pizza, rik efter kvällens jobb och lite på spänn eftersom jag ser fotboll ;)

Och jag hoppas att Zlatan förlåter mej för att jag inte vill att Barca vinner .... ! Jag älskar Zlatan men varför VARFÖR!!?!?! var du tvungen att börja spela i hatar laget nummer ett ?!?!? 


Nu ska jag släppa de och le lite för Inter kvitterade just :) 

// MOnkeyAnna
  


Home again :)

Usch vad trött jag är !! Hade ju hur kort dag som helst men redan på matten började trötthets fnittret och BIna kämpa med att få mej att räkna men nej nej jag ba satt där och fnittrade ;) haha

Efter Matten så vare gympa dax och man fick göra vad man vill eftersom vi skulle ha betygs snack, jag och bina betsämde oss för att vi skulle dansa!! Så vi gick till spegelsalen och shackade loss, efter ett tag kom fredrik och moises och dom dansde oxo! haha Moises dansade vacker balett måste jag säga !!! :D

När vi slutade så gick jag till mormor och morfar, där vare ju fin främmande så jag kände mej lite risig när jag kom in i gympa kläderna och stank lite fotsvett... men men jag satte mej i tv-rummet och såg tv (Supernanny) tills de var dax att gå till bussen :)

NU sitter man här alldeles död i hjärnan efter all skratt och dans, jag dör!!
Fast jag kan inte dö än för till middag blire mammas god Mackaronipuddig!! :D LOVE <3
Time to take a powernap !! 
Jag drömmer mej bort till en tid av sommar, skratt, sol och bad !!





//MOnkeyAnna!!


Måndaaaa...!

Idag äre måndag och jag har sovit ganska länge, inte så länge som jag skulle vilja men jag överlever nog.
Snart blire skola och då har man matte och gympa sen sätter man sig på bussen hem igen :) SÅNT GILLAS!!


Dagens outfit eller vad skjutton de nu kallas :P haha den är ialla fall risig ;)
Orka klä upp sig om allt man har är matte och sen gympa ! No I dont think so ! ;)
Detta får duga ;)

                                         


           Nu ska Apis gå och äta lite flurre och sen ska hon ta och kolla lite tv innan lilla skolan börjar ;)

                                         
                                                 // MOnkeyAnna!!!!!!!!!!!

It's the Cristiano Ronaldo Musical !! :D

Check this out it is so funny!! :D


http://www.youtube.com/watch?v=Icr0dwVmrDA&feature=related

                                                 // MOnkeyAnna


I Love Football !! :D

Okej asså påriktigt, finns de någe bättre än att se på fotboll?
Ja iofs de är inte så jätte kul när de laget man hejar på förlorar men riktigt nice äre att se på fotboll :)

Och hur började denna obssesion ? 
Jo de började ju med att jag var helt beroende av Zlatan (Har han överallt på väggarna i mitt rum) men sen vare så att jag såg på manchester united på en av våra sport kanaler på tv och upptäkte att detta är inte så dåligt asså, jag började gilla hur dom passade bollen,( ManU har ett kinmg passningsspel !!)
Sen efter att mina bröder sett att jag såg fotboll så skulle dom ju reta mej eftersom jag tidigare inte gillat fotboll alls nästan, dom sa att jag inte kunde nåt, och ne kanske kunde jag inte jätte mycket men jag lärde mej efter ett tag. Jag tror att jag ville visa att jag kan oxo och att de inte bara är killar som vill se på fotboll och skrika och gorma som dom gjort i alla år! Dom har utmanat mej och tävliingsinriktad som jag är så var jag redo för en fight !

Men efter ett tag så försvann tävlingen mot mina bröder och fighten för mitt lag Manchester United startade !
Jag såg när de spelade i champions league finalen mot Chelsea ca 52ggr och då startade även hatet som kommer med fotbollen, hatet mot Chelsea, Arsenal, Liverpool och alla de andra engelska lagen!

Efter att i några år nu sett på Man U s matcher och inget annat så gick jag nu in i en annan tid en tid av då jag såg på både Premier League och La Liga. JAg hejade självklart på Real Madrid eftersom min broder är ett stort fan!

Jag Har nu en stor passion för fotboll och det är inte en passion som försvinner lätt !

JAg kommer nog att älska fotboll tills jag dör !

Drömmen är nu att jag ska fara och se Manchester United live på old trafford och sen fara till spanien och se Real Madrid på Santiago Bernabeu stadion.


Hoppas de kommer Tru ;)

Nu ere i alla fall Real Madrid match snart !!

                              // MONKEYANNA 

(HImlans så mycket jag skrev !! )

Welcome to my new blog !! :D

Hej jag heter Anna, annars känd som Apis, MonkeyAnna eller biffAnna, har en heldel fler smeknamn men de kan ta ett tag att skriva alla, ni förstår min kompis Miio är lite störd så jag fick mej några smeknamn i 9:an ;)

Aja PÅ denna blogg ska jag försöka skriva så ofta som möjligt om vad som händer i Apis liv, kanske inte alltid är så kul saker men ska i alla fall skriva ;) (Om jag orkar förstås)

Lite förvarningar:
*PÅ denna blogg kan de förekomma en hel del fel stavningar och särskrivings fel, detta är jag medveten om men jag orkar inte bry mej så ni får liksom leva med de ;)

* I slutet av varje inlägg kommer jag att skriva // MONKEYANNA  ba så att ni inte får en total chock då de står så helt plötsligt :P

This is moi ;)

                             

Har du någe åskiter om de jag skriver så kan du ju skriva dom men jag kan ju inte lova att jag bryr mej ;)

                                                            // MONKEYANNA


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0