Måndaaa!!



Idag äre måndag och ja SOVMORRON som vanligt ;) Nu sitter jag här i köket ny duschad och redo att fara till skolan men de är mer än en timme kvar innan de är dax för skola ;) ahah om vi nu ens har matte :P
Blir typ nice med lite gympa idag endå, kände att jag inte har den där träningsvärken jag hade förra måndagen (min födelsedag), efter vi var och tränade på Campus förra söndagen. De var jobbit men man kände sig vältränad dagen efter typ :P haha :) NU ska jag gå och kolla hur det går för mor min ute i trädgården :)

                                            Peace out brother!!
                                         //MonkeyAnna

Presenter :D :D :D



Fick en lite försenad fördelsedags present av Brodern och "svägerska" Isabelle :)
Dels glasögonen på bilden sen en tröja (vit) Skit snygg och sen fick jag en väska svart (Få lägga in bilder sen!), vad mer, jo snoddar och klämmor!! Precis vad jag behövde!! :D Dessutom så var allt köpt på Monki haha lite coolt ;) Fattar ni? MonkeyAnna och mina grejor är köpta på Monki ;)
Ja si nu ska jag nog sova som sagt ;) sov gott ;)

                                                     //MOnkeyAnna Aka( Anna Strömberg)

Söndag!



Bild: Förra sommaren med flickorna :)

Idag vare Söndag och ja vad har hänt? På morronen grattade vi mor min eftersom det är morsdag :) Vi for till kyrkan och hade yrsel som bara den, och de var inte bara mina höga skor som orsakade detta :P Efter kyrkan for vi till mormor och morfar och grattade dom :) Mycke go fika blev de :) Efter de skjusade pappa mej till Miio där umgåsade jag med Miio, Elina och Minna, riktigt mysigt vart de men läskigt vare, vi såg på skräckisar... inte OK! Vi såg Halloween.. bara hemsk :( Asså så hemskt att vara så störd att man gå runt och mörda typ alla och ucsh..
Men ja när jag komme hem så åt jag tacos och umgåsade lite med mina syskon, vi var på jakt efter den dumma grannkatten BERT! (Han försöker döda våran katt!, Men man muckar inte med en Strömberg!) Sen har jag suttit vid datorn och sett film på tv samtidigt :) Såg "Briget Jones" hon är ju för king!! :D

Nu ska jag se "pretty wild" Reality på E! och sen sova :) sov gött alla people ;)

                                                                //MOnkeyAnna

Lördag!


Bild: Gullunge :)

Lördagen så vare först Maria vandring, vi går ett korståg med maria statyn från tuvagården till kyrkan, ber rosenbönen och så :) Vi åt kycklingsallad i kyrkan och sen for vi hem, väl hemma la jag mej i sägen och kollade på film :) Vid sextiden så vare dax att fara och vara barnvakt till tre galna barn ;)
Syrran körde och jag var där till elva och agnes kom hem vid ett tiden, pengar fick man i alla fall :)
See yaaa :D

                                              //MonkeyAnna

Fredag!



Fredag vare fredag och jag gjorde inte mycket, var fruktansvärt trött och somnade i soffan vid 5-6 tiden vaknade igen kl7 och såg på den nya disney filmen "star-struk". Den var typ bra, kanske inte bästa skådisarna men den funka typ :) Sen gick jag ut på en promenad vid tio tiden och lyssnade på en kariokie tävling på norrasidan, vackert må jag säga! Eller? Time to wright nexta inlägg ;)

                                                       //MonkeyAnna


Torsdag inte fredag.. men nästan ;)



Bild: Apis är så himla Awesome! (jag pratar om mej själv i tredje person.. spoky!!)

Idag så hade jag sov morron till tjugo i ett, kom till skolan vid tolv och snackade med mina störda men helt okej-a vänner ;) Gick till spanskan, hade kul med mina amigos, eller hade vi kul när vi satt och skrev boken om mej på spanska...Ja kanske lite! Efter de slutade jag, Nice dag ;) Gick där efter till stan och tog hamn bussen hem till bergsbyn :) När jag kom hem tog jag de lungt, sydde på min klänning, såg biggest loser och "my sisters keeper". Grät en skvätt i både biggest loser och "my sisters keeper". I Biggest loser grät jag för Mikes lillebror som inte var med i programmet(han var jätte tjock! men tyvärr minderåring) Han såg sin bror och pappa som gått ner jätte mycket, men han var fortfarande jätte tjock, han grät och kände sig ful, äcklig och utanför...Nu var han den enda tjocka... :( Snyft:( I sisters keeper så grät jag för att hon dör ju i filmen!! Brukar inte gråta till filmer och sånt, är ju 18 nu så har vell blivit gammal och känslig ;) NU ska Apis sova innan mamma och pappa får damp för att jag låter ;) SOV GOTT!!

                                                    //MonkeyAnna 

Dum eller dummare?



Bild: See if I cear!  Peace!

Idag så sa min bror något som jag får höra ovanligt ofta.. :(  "Du är dummare än vad du ser ut"
Och ja nu tänker ni säkert att de är en negativ sak men de behöver det inte vara de kan vara en riktigt bra sak! Jag ser antingen riktigt smart ut eller också inte, men vet ni en sak att vara korkad och inte kunna massa svåra ord är inte så faligt!! Jag har något som många andra i dagens samhälle inte har och de är ett STORT HJÄRTA! Jag vill alltid få folk att le, de är nog mitt uppdrag här i livet tror jag :) Jag är inte komiker men jag gör saker som får folk att le, om de så gör att jag skämmer ut mej! SO WHAT! Jag gillar att vara den jag är, jag bryr mej inte så mycket om vad folk tycker men samtidigt så bryr jag mej ju vad folk tycker men inte på sånt sätt som alla andra tjejer i min ålder gör. Jag tar de som de kommer skämmer jag ut mej genom att ramla och en person skrattar så har jag åtminstonde fått nån glaA en stund ;) Man ska inte bry sig så mycket om vad andra tycker, de viktigaste är att man tycker om sig själv och de är enklare att tycka om sig själv om man inte bryr sig om vad folk tycker!
En kompis sa nyligen "Anna, jag skulle vilja vara som dej, inte bry mig så mycket". Och alltså nog bryr jag mej om saker och jag är osäker ofta men nykeln är att inte låta de visas, går du med ryggen rak och ler och skrattar med dina kompisar inte kommer någon att tänka på att du har en finne i pannan?! (Om dom gör de och kollar konstigt så be dom bara att "KISS MY ASS, UGLYFACE" !!) Hah! Fattar ni? Jag bryr mej men inte så mycket att jag låter andra kontrollera mej! Om någon säger något bakom ryggen på dej eller tittar på dej konstigt då du gör något, gör de då igen och stirra ner dom! Då blir dom ägda! Och kom ihåg att om nån snackar skit om hur du ser ut så är det för att dom är osäkra själva ;) Så där ja nu har ni fått lite visdom från Apis, och lite Grynet stil med "TA INGEN SKIT" !! haha kom ihåg de !! :D

See yaa bitches and hoes!!

                                                      //MonkeyAnna

Sy, Sy, Sy !! :D

                                            
                                           
Goddagens kära bloggvärld! Jag vet inte om jag berättat för er som läser min blogg att jag är en sy-människa, jag designar och syr klänningar, kjolar och ja har inte tålamod till svårare än men i höst så ska jag se som jag kan få in mer sy tid ;) Jag håller i alla fall på med en blå klänning nu som är lite mer vågad än andra klänningar. Den är dels lite mer nytänkt än vad mina andra klänningar är sen så är det en sådan klännings som visar ganska mycket hud (kanske blir bra till Spain) men jag tycker den blir riktigt bra, vet bara inte vilken bh som passar att ha under.. men de löser sig nog ;) Ska nog sätta mig och sy med lite musik som tillbehör :)
Funderar förresten på att skriva en bok, vad tror ni? De är ju faktiskt charmigt med stavfel ;) Min syster sa att jag var tvungen att använda rättstavings program... Hur ska man ta de?
Haha nu ska jag dra Eller? kommer nog ett till inlägg strax så stay tuned ;) 

                                                    //MonkeyAnn


Tisdag

                 
Bild: Jag i min underbart söta pyjamas med en vacker huvudbonad kallat en handuk ;) Peace!

Idag äre tisdag och min första dag på skolveckan... :( men de var inte en så jätte jobbig dag, jag började kl 10.10 och slutade tre :) Har dock prov imorron i NkA :( Men de ska nog gå bra, på Dags lektioner så gäller det att lyssna och de kan vara tufft ibland men då vi var på hans gård och hälsade på och han berättade så fattade man mer :)
Så vi få hoppas på det bästa imorron :) Ja nu undrar ni kanske hur det känns att vara 18 och en dag, och ja de känns riktigt bra! Har dock inte hunnit göra någe kriminellt än men de kommer vell med tiden ;)
 Nu ska Apis snart sova men först se lite Melodifestival :)

                                                              //MonkeyAnna

MY DAY !! :D





Syns det att jag fyllt 18!?!?

Idag är min 18 års dag och jag har haft släkt kalas :D
De var rikigt kul :) Blir att fira med kompisarna i helgen :)

                                               //MonkeyAnna

APIS ÄR 18 ÅR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!


             
           Bild: 06.30 kom familjen och sjöng :) Trött och risig men detta är reality :D :D

JAg är himlarns 18 nu !! Imorse vart man väckt av sång, en kost verson av "Go shorty, its your birthday" Av Syster min :) Sen var de "Vad är de för en dag,(Aha) Är det en vanlig dag(Nah)"! Vackert vare :D
Sen vare att somna om, de tog ett tag för jag låg bara där och tänkte JAG ÄR ARTON!! :O
Men tillslut somna jag och sov till nu, nu ska jag äta en god födelsedags frukost sen städa resten av dagen ... Aja vem bry sig jag är 18!!!! :D hahaha See yaa would not wanna be anyone else then me right now !! :D :D :D :D


                                                      //MOnkeyAnna

Snart så är man 18!!



Sitter här och kollar på klockan som nån himla tok!! Känner mej som liten igen fast då ville man ju lägga sig tidigt så att de snabbare skulle bli morron och man kunde fira sin födelsedag :D De var länge sen jag kände mej så här glaA över att fylla år, förr har de varit blahablaha men nu äre ju 18!! Freaking awesome!!

Låt mej läsa upp listan på awesome saker som kommer med att man fyller 18 !!

1. JAg blir myndig :O

2. Jag kommer nu att hamna i riktigt fänglse om jag gör någe dumt;)

3. Jag kan äntligen säga "una cervesa porfavor" ;)

4. Jag kan göra precis vad jag vill !!

5. Apis blir vuxen.... :O de var vell inte så smart eller? (Hur ska detta sluta :O)

6. Apis kan nu satsa på Zlatan ;) haha AWESOME !!

7. Men vänta nu lite äre så att när man fyller 18 så måste man betala massa saker som tandläkarn och sånt?

8. Om punkten över stämmer så vet jag inte om jag vill bli arton...(har ju mycke hål i tänderna:P)

9. Säger bara detta "Station?"

10. De bästa är nog ändå att jag kan säga att jag är arton och reta alla som inte är de !! :D

HAha livet leker just nu !! ;D ;D Imorron blir tårta så att jag spricker!!

Måste bara säga grattis till min kusin Signe som också fyller år imorron :D PArty I bergsyn!!:D

                                                          //Monkeyanna
   

En dag kvar!!



Imorron då smäller de !! Då fyller lilla Anna Strömberg 18år !! :D haha pretty awesome !!:D
Aja men idag så har jag varit i kyrkan och jag hade klätt upp mej regält eftersom de är pingst men hur som helst jag hade ca 12cm klack? Shit vad man fick ont i fötterna men de funka endå, ramlade inget som tur var ;)
(And I looked freaking Awesome!! ) När man kom hem så var man galen som vanligt och jag hoppade runt som en hilma tok och chackade loss, gav pappa en chockar "Clear!". Mohahaha!
Anna har ätit och busat, maten var hur god som helst, grillad flintastek! Godaste grisen jag nånsin smakat!
Sen har jag irriterat alla i huset och vart ett freak som jag är född till :D Inte mitt fel att jag är störd...Eller? ;)
NU ska jag göra mej i ordning för jag ska följa med syster och corney på nå träningspass... vi få se hur de går :O
Är ju inte direkt en sån som tränar ofta ;) I look awesome any way! Im gonna go and make my butt look even better then it allready does, if its posible ;) I like my butt and I can not lie !! :D

                                                                //MonkeyAnna  

Champions !!





Bilder: Jag är så himla cool !!
Lördagen var en niceig dag :) Jag klippte gräs och chillade må morgon/förmiddan sen drog jag til tlusan med buss, där ifrån tog vi moppe till Miio där de var "fest". Mona (miios mamma) fyllde 50 år så vi for dit och grattade henne med blommor och choklad :D Vi fick massa god mat och efterrätten, oj jag kan nog inte ens uttrycka hur god den var!! och mycke var det !! :D när jag kom hem så spelade jag lite "golf", stod med golfklubba och tennis boll och sköt eller slog som de kallas i golf medan jag skrek "FOOOOORRR" ! Måste ju varna så att ingen blir skadad ;)
Sen kl:20.30 så satte jag mej i soffan och de var där med dax att se Champions league finalen !! :D
Som jag väntat på den dagen ! Men de var ju inte riktigt som jag tänkt mej när jag satt där själv och såg men de var så himla skönt att få se lite fotboll! NI kanske tycker att jag är störd men de är så himla kul att se på fotboll! Man känner spänningen och man vill bara vinna, se när dom springer med bollen gör alla dessa otroliga dribblingar och bara äger ut varann! De är mäktigt med fotboll asså!  De vart ialla fall Internationale som vann hela skiten!! ;:D och de art jag vell glaA för, tyckte bara lite synd om Zlatan som bytte från den klubben för att få vinna Champions :( Stackarn :( Men men de var så nice att se dom lyfta buklan och oj som dom skrattade och log!! Måste säga att "Man of the game" var Milito !! Som gjorde de två enda målen i matchen !! :D BRa jobbat Inter!! :D Och bättre lycka nästa gång säger jag till Bayern munchen som var riktigt goda förlorare :)
Efter att ha sett de så fick jag grillat kött och oj så gott de var !! :D Mat mitt i natten de är så de ska vara !!

                                                       // MOnkeyAnna

Det är dax för Fredags mys!!

                         

NU äre snart dax för fredags mys! Jag och syster min har varit och hyrt film ( hon körde för första ggn efter ha tagit körkortet, bra jobbat Agnes!) JAg har hyrt "2012", "Allt för min syster" och "Min stora feta grekiska semester", vi få vell se om dom är någe bra :)
Idag har jag varit i skolan och slutade 11.20, gick till stan med Frida, shoppade lite och sen hem.
När jag kom hem åt jag och sen solade jag resten av dagen, så nu är man röd-Brun ;)
Aja nu ska jag gå ut och hjälpa mamma lite sen blire film :D :D :D :D

Miss my friends doh :(
 

                                         //MOnkeyanna

Dag han har en bonna gård!

                               



                                 


  

Bilder: Bonna gård !! MUUUUUU!!!

Idag har vi varit på våran Naturkunskaps lärares gård, Dags gård. De var varmt och svettigt, kul och jobbit, intressant och tråkigt, vackert och äckligt, men en riktigt bra upplevelse!! De är en dag med klassen man inte glömmer! Dagen avslutades till och med me att folk kastade kassler på varandra...bara i SPSK2 kan de hända!!

HAde en riktigt bra dag ialla fall och brun har jag blivit :D :D :D  

                                          //MonkeyAnna

LÅNG HELG !!

                              
                   Bild: Vacker jag vet ;) haha

Min lång helg började med att jag for på bio och såg "Robin Hood" med goa vänner, filmer var skit bra och rekomenderas verkligen! Torsdag så hände vell inte så mycke tro jag... kommer typ inte ihåg :P
Igår FREDAG! så gjorde jag mycket, jag bakade pizza till hela familjen och jag har ju gjort de förr men nu här jag lärt mej asså! Dom blev ju rent runda ! :D Aja sen så vare en knäckt Anna som gick runt och var tvungen att städa...:( men sen på kvällen så vare ju som härligt ute så jag och lillebror satte oss ute och spelade sällskapsspel och åt popkorn medans dom andra jobbade! Efter de så kom myggen :O och joffe gick in.. men då började jag och Agnes sjunga som galningar !! Vackert vare må jag säga, och sen körde vi olika danser och jag skulle gärna visa dom(efter som vi filmade) men då kanske syster min blir sur :P
HAha ajaj nu äre varmt ute och jag ska dra till hamn för att välkommna Miio hem och busa med henne och Elina :D Sen blire hem och äta grillat med familjen :D 

                                                        //MonkeyAnna

Måndaaaa!!

                                
                          Bild: På mej och brudarna från torsdag :)

Idag äre måndag och jag har vell inte gjort så mycket, for till skolan vid tolv, hade matte och gympaprov, sen hem och har chillat resten av dagen :) Erra berra är hemma över dagen så de har varit ovanligt mycket upprepningar på berättelser, de tycker vi ju om..eller?  haha aja nu sitter jag i alla fall och kollar på Biggest Loser, mitt favvo program !! :D :D Älskar de !! NU ska jag fokusera på programet så vi läses imorron :D

                                                             //MonkeyAnna 

Den röda Bubblan vid sidan av vägen...de är Jag!

                                    

Sitter här ensam vid datorn på en söndag kväll, alla i huset försöker sova men jag Anna känner mej lite hungrig (som vanligt)! Jag funderar på att ta mej en fika nu innan jag ska sova. Usch endå vad lessen jag belv då jag kollade på Miios blogg och den där rödabubblan står vid sidan av vägen och bilden är som mörk, vart lessen för att de känns som om att de är jag, jag är den röda bubblan... Jag bara drömmer och planerar om allt jag ska göra men när ska jag göra allt detta?!? Och jag säger åt alla att dom ska skaffa sig ett liv men de är nog jag som måste ta tag i mitt...! Jag är den röda bubblan vid sidan av vägen som inte rör sig... Usch blir bara mer depp av detta :( Saknar mina vänner, men nu äre ju skola igen och då träffar jag aldrig mina vänner :( Jag längtar tills Miio kommer hem! Hon får mej alltid att le :D Saknar henne...fast än vi inte är med varann så mycket under veckorna så finns hon ju alltid där om jag behöver henne men nu finns hon inte där :(
Och se hur de går med mej då, jag sitter här och skriver om hur jag är den röda bubblan på hennes blogg... oj oj dax att sova kanske.. Aja vi få hoppas att jag blir glaA snart pallar inte detta. Vi Läses i morron people ;) Nu ska jag gå och drömma om att ManU vann Premier Leauge! Fast sanningen är ju den att Chelsea vann...SÖG!!

                                             //MonkeyAnna


Solen skiner och Anna har blivit brun! :D

                             
                                           (JAg ser lite läskig ut men I come in peace !!)
Idag har jag vell mest slappat fram till för några minutersen då jag började ta ut sommarmöbler och allt sånt :D JAg är ganska stolt faktiskt! Ja si annars idag har jag solat och kollat Aupair grejs. NU ska vi snart äta en underbar middag ute på altanen :D Hoppas ni alla får en bra kväll och att ni haft en bra dag i solen :D
(Om ni ser min kisse så hör av er... har inte sett tini sen imorse.. :( )
                                                                  //MonkeyAnna 

Saknar Min Miio!!

                                

Jag sitter här i solen och saknar Miio, konstigt kanske eftersom vi ändå inte träffas så ofta men idag är den perfekta dagen att bara dra till Miio, gå till Alba köpa glass och chilla... Men MIN miio har farit till utomlandet..
Saknar henne men jag hoppas hon har skoj i Utomlandet och att hon köper mej nåt fint !! :D
Och asså jag tycker att de är varmt här men hur varmt har inte hon de då!! :O :O :O
Aja ville bara gnäla lite på att jag saknar min lilla Miio men nu ska jag sola lite mer så jag ändå är brunare än henne ;) MOHAHAHAHAHAH!!!
                                                             //MOnkeyAnna

Pirater och Glass :D


Idag har de varit en sån där underbar men trött dag :)
Jag har nämligen varit pirat idag med mina Skapande-vänner, vi lekte på nordanå med 28 st 8 åringar.
Kul vare men trött var man efter ;)
När jag kom hem så satte jag mej och sola medans jag väntade på att mina kära vänner, Miio Elina och therese skulle komma. När jag just var påväg att somna där ute så fick jag ett sms att jag skulle komma till kiosken där mina vänner och jag skulle köpa glass :D Vi hade skoj som vanligt och efter vi ätit de så gick vi hem till mej och satt på bron och åt kakor och bullar :D De var Skit kul att få träffa dom speciellt eftersom Miio ska iväg Utomlands imorron... orättvist... :( Men jag hoppas dom fåre skoj :D
Nu ska jag se biggest looser :D (Nationella imorron :S )


Kolla på handen är den nya poasen ;)



// MonkeyAnna


Pirater i övning!!




Idag blire att ha svenska och sen far vi bort till nordanå för att förbereda och repitera de vi ska kunna till på torsdag, den riktiga pirat dagen :) Jag önskar er och mej själv en bra dag :)

//MonkeyAnna


Monday !!



Bild: Jackan jag köpte, fotoshopade (dåligt) för bilden var dålig ;)

Idag har jag bara haft en lektion men är ändå helt knäckt! Kanske för att jag gick på stan hela eftermiddan och spanade efter bh:ar. Hittade som inget först, gick själv träffade Ida och Matilda dock mensen hade jag hade tråkigt igen :(
Halv tre ringde mamma och sa att hon kunde komma, jag orkade inte vänta i stan så jag gick till mammas jobb (sjukhuset) och väntade där. När vi kom till stan köpte vi en vit skjorta åt mej som jag ska ha på piratdagen, sen gick vi till Lindex och hittade faktiskt två bh:ar :D De behövdes en mamma för att hitta nåt ;) Medans vi väntade på Pappa och Agnes så gick vi till Cubus och där hittade jag jackan (Ovan, mycket snyggare i verkligheten).
Den var dyr men jag måste ju ha en jacka ;)
Men de som är lite illa är att nu har jag en röd jacka, lila skor och en turkos väska... aja de är vell inne med att ha färg-glatt nu så jag kör på stor ;) (haha)
Nu på eftermiddan/kvällen så har jag och Syrran varit barnvakter åt tre ungar, de var kul fast trött vart man men Matilda somnade ganska snabbt och dom andra babblade på en massa så de var som ba att hålla med och lyssna ;)
Nu ska jag sova tro jag, är trött och var uppe så sent igår att jag förtjänar att sova, AJ nu fick jag himlarns skrivkramp... Aja SOV GOTT VÄRLDEN!!!
och kom ihåg... de är min värld ni andra bara lever i den !! (Den är fyrkantig)

//MonkeyAnna


De tre tokarna !


Bild: Spelet "Life" :D

Har haft en skit bra eftermiddag idag :) Ni förstår Signe min kära kusin kom över från grannhuset och jag hon och Agnes satte oss och spelade "Life" ett sällskapsspel då man skapar sig ett liv, med hjälp av LIVPODEN!
Haha vi hade skit kul men tufft hade jag de där ett tag, tre barn, 5000 per år, skuldsatt på en halv miljon och ingen utbildning... medans Signe levde drömmen som Rockstjärna med sina miljoner kunde hon köpa sportbil och lyxhus! Livet är orättvist även då de är på låsas :P Efter Signe for så åt jag och sen hare varit fotbolls tittande.
Först kickade Manchester United Sunderlands Ass och sen Vann Real Madrid mot Oscana( tro jag dom hette)!
Ganska nice med två vinster på en dag ;) Annat än de så ha jag kämpat på med Au pair grejs, hoppas verkligen de blir nåt! Så att Danne inte har rätt!! Aja vi få be en bön och köra på!!
 //MOnkeyAnna

 


Time to watch the end...!




Nu ska jag kolla slutet på "Inviseble" som jag började se igår, riktigt bra film. Den rekomenderas !! :D
 Vad har hänt idag då, har varit i kyrkan och blivit jagad av en massa små spöken vid namn, Alfred, Tyko, Jakob och Gustav. haha riktigt läskigt :P
Nå mer har jag inte gjort än tro ja.. jo jag har ätit en piggelin och kollat Aupair grejset. JAg hoppas att jag hamnar hos den familjen jag vill men bara för att jag vill de så kommer de vell inte att hända :(
Men positiva tankar :) Känner mej glaA idag :D haha hoppas att de håller i sig :)

//MonkeyAnna

(Shit vad jag bloggar mycket nu!!)


Tierd....


Bild: Familjen på årliga sandgrops resan i Fällfors :D

Jag är jätte trött idag! men ändå inte lika trött som igår... Jag la mej vi två nån gång igår och kunde först inte somna men sen nu på morronen så skule jag ju upp vid tio så de va bara att bita ihop och köra på!
Tur att vi bara har en lektion imorron :) De är fotboll idag så de blir att knarka de ;)
NU ska jag göra mej klar för att fara till kyrkan, see yaa would not want to bee yaa !! :D

//MOnkeyAnna


A really good movie :)




Jag sitter och kollar på "Nanny Diaries" riktigt bra faktiskt :)
Ha en underbar kväll alla människor :)

//MonkeyAnna


Just one of those days...


Bild: Detta är kärlek !! Lite risig men vem bry sig.

Idag har jag varit hur trött som helst, ögonen stäger sig hela tiden, har väldens tyngsta ögonlock idag.... Men jag har äntligen fått tillbaka min mobbe :D :D Men har nästan inge nummer så smsa gärna om ni nu vill att jag ska ha era nummer ;) Nu ska jag sova och sen kanske jag far och är med Miio, Elina Å Tlusan :D
Jo just ja jag fyller år om 23 dagar, 18 here I come!! Och en sak till är att de går bra på aupair fronten :)

//MonkeyAnna


Valborgs !! :D



Bild: den ända i familjen som vill vara med på bild, på min blogg...

Valborgs was awesome :) Åt tolv korvar men kände inget ;) Im so freaking awesome !!
Kom hem vid ett och då gick vi och grillade, jag, agnes, daniel, sofia, hunden rex och kissen. Mamma tittade in ibland oxo :) På kvällen var vi fler då vare hela tjocka familjen, Mamma, Pappa, Daniel, Agnes, Joffe, Jag, Mommo, Moffa, Krister, Albin, Klara, Tilde, Fredrik med fru (Ninas bror) och Per. Så vi satt nere vid älven och grillade, åt och umgåsade. Vi försökte tända den stora brasan men de kom bara rök och grannarna vart inte glaA :P haha Men vi få vell älda den en annan gång ;) de var kul ialla fall fast oj vad trött jag blev sen ... 

//MonkeyAnna


RSS 2.0